(untitled) (Altre Modernità, 2014)
“Los moertos te avlan en linguas de atras”. Tela de sevoya di Myriam Moscona (Myriam Moscona, Tela de sevoya, México, Random House Mondadori, 2012, 292 pp. ISBN 978-607-311-147-8) di Alessia Cassani