(untitled) (InKoj. Philosophy & Artificial Languages, New series, 2010)
This document provides the instructions for the authors who intend to actively contribute to the journal InKoj. The proposers should have a look both at the .pdf and the LaTeX source files, as examples. Ĉi tiu dokumento klarigas la instrukciojn al aŭtoroj pri la kontribuproponoj por la revuo InKoj. Proponantoj povas rigardi kaj la arkivon .pdf kaj la fontkodo LaTeX, kiu validas kiel ekzemplo.