Scripta manent. Note in margine a proposito di un recente libro di Maurizio Ferraris / Scripta manent. Marĝenaj notoj pri freŝa libro de Maurizio Ferraris (InKoj. Philosophy & Artificial Languages, New series, 2011)
Tradukis Costanza Brevini kaj Daniela Tagliafico.