Stojan Ĝuĝev - Interlingvistika Utopiismo (InKoj. Philosophy & Artificial Languages, New series, 2010)
el: Violin Oljanov (red.). Interlingvistiko Esperantologio. Sofio:Bulgara Esperantista Asocio. 1985. pp. 19–43.Antaŭparolo de Federico Gobbo