Nota biobibliográfica + poética + creaciones («Fantasia», «Per a prendre mesures», «Constel·lació de la fam», «Ora pro nobis», «Línia quasi eròtica» y «Beatus ille») + cuestionario (Victoria Pineda) (Tintas: Quaderni di Letterature iberiche e iberoamericane, 2014)
Nota biobibliográfica + poética + creaciones («Fantasia», «Per a prendre mesures», «Constel·lació de la fam», «Ora pro nobis», «Línia quasi eròtica» y «Beatus ille») + cuestionario (Victoria Pineda)