María Gómez Lara. Otto poesie (due tradotte da Danilo Manera e sei da Marta Campagnolo) (Tintas: Quaderni di Letterature iberiche e iberoamericane, 2024)
Ocho poemas de María Gómez Lara (dos traducidos por Danilo Manera y seis por Marta Campagnolo).